Coloplast

Coloplast - tatabánya

2006 óta van távfelügyeleti, hibajavítási szerződésünk a Coloplasttal. A szerződés értelmében a szerződéssel érintett gyártógépek és kapcsolódó felügyeleti szoftverek javítására vállaltunk kötelezettséget. A javítás lehet távoli eléréssel, illetve helyszínen. A távoli eléréshez a Megrendelő biztosított egy hozzánk kihelyezett számítógépet, amely VPN kapcsolaton keresztül folyamatosan biztosítja a berendezésekhez a hozzáférést. A javítások során több gép rendelkezésre állását tudtuk megnövelni.

2010-ben az egyik alapanyag gyártósor felújítása, illetve új termékek bevezetése miatti módosításai kapcsán vettünk részt a gépgyártóval közösen egy rekonstrukciós projektben. 

2012-ben azután a Coloplast tatabányai gyárában végeztük el egy alapanyag keverő berendezés felújítását. A korábbi vezérlést egy Siemens S5 PLC végezte. A feladatunk a vezérlés teljes felújítása volt. A felújítás során meg kellett felelni a Coloplast sztenderdjeinek. Az új vezérlés Rockwell PLC-re lett fejlesztve.  A gép el lett látva felügyeleti számítógéppel is, amelyre a vállalati sztenderdeknek megfelelően GEFanuc Intellution felügyeleti szoftver került telepítésre és konfigurálásra.

Kontrol Doktor Kft. H-1103 Budapest, Noszlopy u. 20 Tel/Fax: +36 1 290-2862